Egyedi szoftverfejlesztés, alkalmazás támogatás, egyéb technológiai szolgáltatások

Cégünk főtevékenysége az egyedi szoftverrendszerek és alkalmazás-kiegészítők fejlesztése. Alapelvünk az alapos tervezés és a precíz kivitelezés, ugyanakkor különösen ügyelünk a határidők betartására is.Jól tudjuk, hogy egy szoftver akkor válik igazán értékké, ha az átadást követően is van egy olyan háttér, amely lehetővé teszi a továbbfejlesztést a változó igények szerint, ezért termékeinket mindig úgy készítjük, hogy azok a jövőben könnyedén bővíthetőek maradjanak..


Területek:

 • Windows, Linux, illetve platformfüggetlen alkalmazások fejlesztése
 • Beágyazott rendszerek tervezése, hardveres eszközöket vezérlő szoftverek készítése
 • Alkalmazás fejlesztés mobiltelefonokra és PDA-ra
 • Telekommunikációs szoftverek, hálózati alkalmazások


A szoftverfejlesztés menete:

1. Koncepcióterv

A szoftver fejlesztésének első lépcsője a koncepcióterv elkészítése. Ennek során a megrendelővel folyamatosan egyeztetve felmérjük azokat a pontos igényeket, amelyeknek az elkészült szoftvernek eleget kell tennie. A koncepcióterv minden olyan információt tartalmaz, amely alapján a szoftver elkészíthető.

2. Árajánlat

Amennyiben a koncepcióterv teljes mértékben fedi a megrendelő elképzelését, szakembereink kiválasztják a feladat megoldásához legjobban alkalmazható technológiákat, megbecsülik a fejlesztéshez szükséges erőforrásokat és időt, majd ez alapján elkészítjük árajánlatunkat. Árajánlatunk minden esetben egyedi ajánlat, és nem csak a szoftver fejlesztését, hanem annak utógondozásának költségeit is tartalmazzák, hiszen a fejlesztés nem ér véget a szoftver átadásával.

3. Specifikáció

Ez a szoftverfejlesztés úgynevezett kreatív fázisa, ekkor kerül sor ugyanis a szoftver belső szerkezetének, működésének és felhasználói felületének megtervezésére. Mivel a specifikáción múlik a kész szoftver minősége és használhatósága, ezért a tervezéskor különösen körültekintően és precízen járunk el. A tervezéskor ügyelünk arra is, hogy a szoftver a jövőben minél könnyebben továbbfejleszthető legyen. A felhasználói felület tervezésekor látványterveket is készítünk, illetve folyamatosan egyeztetünk a megrendelővel a szoftver megjelenésére és kezelésére vonatkozó kérdésekben.

4. Fejlesztés

A megrendelő által elfogadott felhasználói felület tervei és a specifikáció folyamán elkészített részletes rendszerterv alapján programozóink elkészítik magát a programot.

5. Tesztelés

A kész program ezután tesztelésre kerül, amely során megvizsgáljuk, hogy az elkészült szoftver minden esetben helyesen működik-e, illetve megfelelően kezeli-e a különböző váratlan eseményeket, például a hibásan bevitt adatokat. A tesztelés során felfedezett programhibákat a teszteléssel párhuzamosan javításra kerülnek.

6. Átadás

A tesztelt alkalmazást ezután az ügyfél számára az ügyfél rendelkezésére bocsátjuk és segítséget nyújtunk annak üzembe állításában. Elkészítjük a felhasználói dokumentációkat magyar és angol nyelven, illetve igény szerint telephelyünkön előadást szerverünk, amelynek keretében bemutatjuk a szoftver használatát.

7. Utógondozás

Egy szoftvertermék könnyen értéktelenné válhat, ha nincs mögötte egy olyan háttér, amely folyamatosan javítja és tökéletesíti azt, valamint a változó igények szerint a kész szoftvert megfelelően módosítja, illetve újabb funkciókkal bővíti. Cégünk alapelve, hogy az általunk készített szoftvereket sosem „hagyja magára”, azaz folyamatos hibakövetéssel és a jövőbeli fejlesztési lehetőség meghagyásával lehetővé teszi, hogy partnereink minél tovább használhassák termékeinket.Kompetencia:

Cégünk munkatársai magasan képzett, megfelelő elméleti és gyakorlati háttérrel rendelkező szakemberek, többségük az ELTE programozó-matematikus és a BME mérnök-informatikus szakán végzett. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy kollégáink folyamatosan fejlődjenek szakmailag, és mindig ismerjék a legújabb technológiákat.


A fejlesztői munkákat az alábbi környezetekben végezzük:

 • Qt
 • Gtk+ 2.x
 • Java
 • PHP
 • Bash
 • Perl
 • MySql