Bemutatkozás


Cégünk a 2008. év elején alakult, az alapító tagok együttesen közel 25 évnyi informatikai tapasztalatával. Az Informatikát mi nagybetűvel írjuk és mérnöki tudománynak tekintjük, akár az épülettervezést. Munkatársaink olyan fiatal szakemberek, akik évek óta jelen vannak az informatika rohamosan fejlődő világában, kiknek egyben szenvedélyük is ez a szakma. Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos továbbképzésére is.

Célunk, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleinknek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is megfelelő, alaposan és gondosan megtervezett szoftver-megoldásokat készítsünk.

Fő profilunk: informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Megoldásaink során gyakorta alkalmazunk nyílt-forráskódú komponenseket, elkötelezett hívei és követői vagyunk a nyílt szabványoknak, fejlesztéseinkkel kiemelten támogatjuk a nyílt-forráskódú szoftver projekteket. Mindemellett számos egyéb, professzionális szolgáltatással állunk partnereink szolgálatába, mint pl: hálózatok, telekommunikációs rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása, valamint teljeskörű informatikai szaktanácsadás, IT biztonságtechnikai audit szolgáltatások.